L’ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) inicia una col·lecció sobre comunicació amb el llibre Una altra RTVV era possible… i serà? ‘Accountability’ del Consell d’Administració 2007-2011, de José Ignacio Pastor, president d’ACICOM i vicepresident del consell d’administració de Radiotelevisió Valenciana

El llibre és una rendició de comptes sobre la legislatura 2007-2011, que segons l’autor podia haver estat un canvi en el sistema comunicatiu valencià i que “malauradament” ha resultat “un clar exemple de mala gestió i d’oportunitats perdudes per obtindre una RTVV de qualitat”.

La presentació del llibre tindrà lloc aquest dijous, a les 19.30 h, al Centre de Cultura Contemporània Octubre, de València. L’acte comptarà amb la participació de l’autor, José Ignacio Pastor; de la periodista i membre d’ACICOM, Emília Bolinches; del professor de Periodisme i Vicedegà de la Facultat de Filologia,Traducció i Comunicació de la Universitat de València, Francesc Martínez Gallego, i del director de l’editorial Obrapropia, Vicente Vercher.

També es preveu la intervenció de membres de CCOO, Intersindical, UGT i CGT de RTVV, així com Escola Valenciana, la Societat Coral El Micalet o Acció Cultural del País Valencià.