El grup de comunicació que lidera Nicola Pedrazzoli, propietari de 8tv, està interessat en adquirir la marca Avui per al seu projecte, tot i que encara no ha presentat una oferta en ferm. L’editor d’Hermes Comunicacions, Joan Vall Clara, està obert a rebre una “entrada de diners” per la marca, però en “cap cas” per les publicacions del grup, remarca en declaracions a Comunicació 21.

Fa uns mesos, des de 8tv es va contactar amb Hermes per explicitar l’interès per la històrica marca, que podria ser en forma de lloguer, lloguer amb opció de compra o directament la compra. En tot cas, en la darrera conversa entre ambdues parts, fa més d’un mes, es va acordar que 8tv faria arribar una oferta a Hermes, cosa que encara no s’ha produït.

L’objectiu del grup liderat per Pedrazzoli és fer un rellançament la propera temporada, i per això l’interès en una marca històrica com l’Avui. A més, en paral·lel, espera poder arrendar algunes freqüències de SER Catalunya (que Prisa vol alliberar) per muntar una nova emissora generalista que complementaria el projecte mediàtic.

Joan Vall Clara: “Si ha de caure un diari, El Punt Avui seria l’últim a fer-ho, la viabilitat està garantida”