L’Associació de Productors de Documentals ProDocs ha renovat la seva junta directiva en una assemblea telemàtica. El nou president és Ventura Durall (productor de Nanouk Films), fins ara vicepresident, que agafa el relleu de Valérie Delpierre (Inicia Films), que continua a la junta com a vocal de la comissió d’institucions.

En la candidatura presentada, aprovada per unanimitat, Durall manifesta el propòsit de posicionar el documental en “l’indret que creiem que es mereix, per poder expressar el seu potencial en totes les seves diferents formes i manifestacions”. El principal vector d’acció que proposa és continuar incidint des de ProDoncs en la interlocució amb les televisions públiques, però també treballar per aconseguir el diàleg, cada cop més important, amb les diferents plataformes audiovisuals.

Les cares noves en la junta són Belén Sánchez (Un Capricho de Producciones), que s’incorpora com a secretària, i Anna Giralt (Gusano Films), com a vocal de la comissió de comunicació.

Continuen Sumpta Ayuso (JWProductions) com a vicepresidenta (fins ara tresorera); Bernat Manzano (Boogaloo Films) com a tresorer (en lloc de secretari), i Oriol Gispert (La Lupa Produccions) que es manté com a vocal de la comissió d’acció.