L’equip d’EnpresaBIDEA a Bilbao (foto: VIA Empresa).

El diari digital VIA Empresa ha posat en marxa una edició per al País Basc i en èuscara. EnpresaBIDEA adopta el model de periodisme en profunditat, reflexió i anàlisi sobre empresa i economia que la capçalera del grup Totmedia realitza des de fa nou anys a Catalunya i l’arc mediterrani.

VIA Empresa participa del nou diari al costat de l’equip basc que lidera el projecte des de les redaccions de Sant Sebastià i Bilbao. “Amb aquest nou projecte, pretenem generar i compartir aprenentatges, donar suport a iniciatives empresarials amb les quals compartim ADN i vincular-nos, encara més, a projectes innovadors que construeixen, des de l’honestedat, l’autenticitat i la proximitat”, assenyala el digital de Totmedia.

Els equips d’EnpresaBIDEA i VIA Empresa entenen l’actualitat econòmica i empresarial d’una mateixa manera, i comparteixen la visió i la determinació per contribuir al relat de la realitat des de les respectives llengües.

“Des de cadascuna de les nostres pròpies realitats, construïm conjuntament, perquè creiem que l’actualitat, l’anàlisi, la reflexió sobre qüestions tan rellevants com són l’esdevenir de l’economia, les empreses, la innovació i les transformacions que estan en marxa; tot això, és un treball que requereix mirades diverses”, afegeixen des de VIA Empresa.

Víctor Costa: “A VIA Empresa fem pedagogia de l’economia”