El periodista Salvador Cot assumeix a partir de dijous la direcció d’elSingular.cat, on s’incorpora també com a accionista minoritari. Lluís Bou, que exercia el càrrec des de gener de 2012, continuarà al mitjà com a director adjunt.

Amb l’arribada de Cot, elSingular vol emprendre una nova etapa amb l’objectiu de créixer i situar-se entre els primers digitals del país. Per aconseguir-ho, es reforçarà la redacció i es renovarà el web.

La sortida de Salvador Cot de Nació Digital es va donar a conèixer el passat 28 de març. El periodista egarenc marxa després de gairebé cinc anys durant els quals el mitjà ha crescut fins a liderar les audiències dels diaris digitals en català: el febrer de 2012 (el primer mes en què consten dades auditades per OJD Interactiva), Nació Digital tenia 372.136 usuaris únics, mentre que el febrer de 2015 van ser 2.159.709, gairebé sis vegades més. 

Cot va arribar a Nació Digital el juny de 2010, tres mesos després d’haver deixat l’Avui, on era sotsdirector i responsable de l’edició digital. Anteriorment havia treballat als serveis informatius de TV3 (on va exercir de corresponsal a Madrid, Bilbao i París), TVE Catalunya, Diari de Barcelona, COMRàdio i Diari de Terrassa, on es va iniciar professionalment el 1983. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram