El consell d’administració d’As ha nomenat el periodista Vicente Jiménez com a nou director del diari esportiu. Substitueix en el càrrec Alfredo Relaño, que dirigia el mitjà des de feia 23 anys, i que seguirà lligat a Prisa i serà president d’honor d’As.

Jiménez actualment és director general de continguts per a les emissores llatinoamericanes de Prisa Radio i assumirà la nova responsabilitat l’1 de juny.

Vicente Jiménez va iniciar la seva trajectòria a El Periódico de Catalunya com a redactor d’esports el 1984. Sis anys després es va incorporar a la redacció d’El País a Madrid, també en esports, i el 1994 es va fer càrrec d’El País de las Tentaciones. Posteriorment va ser redactor en cap d’informació local de Madrid i de societat, i el 1999 va assumir la subdirecció del diari.

El 2005, Jiménez va ser nomenat director adjunt d’El País, responsabilitat que va exercir durant nou anys. El 2014 va assumir la corresponsalia del diari a Nova York, però menys d’un any després va tornar a Madrid com a director general de la Cadena SER i les emissores musicals. El febrer de 2018 va ser nomenat director general de continguts de les emissores llatinoamericanes de Prisa Radio.

Per la seva part, Alfredo Relaño té una llarga vinculació amb Prisa, que es va iniciar el 1976, quan es va incorporar a la redacció fundacional d’El País com a redactor d’esports. Posteriorment es va encarregar d’obrir la delegació del diari a Andalusia, i va tornar a Madrid com a redactor en cap d’esports.

El 1987, Relaño va passar a la Cadena SER com a director d’esports, i dos anys després es va incorporar amb el mateix càrrec en l’equip fundacional de Canal+. El 1996, quan Prisa va adquirir la majoria accionarial d’As, va ser nomenat director del diari esportiu.