El degoteig d’acomiadaments a les diferents empreses de Vocento, en el marc del pla d’eficiència presentat a principis de gener, no s’atura. Ara ha estat el torn de CMVocento, la comercialitzadora publicitària, per a la qual s’ha presentat un ERO que suposarà la sortida de 28 treballadors d’una plantilla de 120, sis dels quals a la delegació de Barcelona.

Els afectats que cobrin menys de 50.000 euros anuals rebran una indemnització de 34 dies per any treballat amb un topall de 24 mesos, i els que cobrin més d’aquesta quantitat seran indemnitzats amb 25 dies per any.

El pla d’eficiència de Vocento persegueix executar fins al març una sèrie de retallades per tal de rebaixar la despesa en 35-40 milions d’euros anuals. Per dur-lo a terme, el grup preveu una inversió d’uns 20 milions d’euros, la gran majoria dels quals es destinaran a les indemnitzacions dels treballadors.

Els afectats entre les diferents empreses del grup podrien acostar-se als 300, inclosos els 136 d’ABC Punto Radio, que resta pendent de desaparèixer de les ones.