La delegació d’À Punt Mèdia a Castelló fa uns dies va traslladar la seva seu al Parc Científic i Tecnològic (Espaitec) de la Universitat Jaume I. Des de la seva posada en marxa, la nova radiotelevisió pública valenciana compartia seu amb la delegació de RTVE a la ciutat.

El canvi s’ha produït per les necessitats d’espai, ja que les anteriors instal·lacions eren òptimes per a una plantilla d’entre 12 i 20 persones, i actualment ja en són 22. L’ens destaca que suposa una millora en les condicions laborals. La nova seu té una superfície útil de 200 metres quadrats i compta amb una redacció àmplia i tres sales més per a so, càmeres i muntatge i reunions.

El president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, aquest dilluns ha destacat “la importància d’estar en un espai tan innovador, al cor del parc científic, la qual cosa farà disposar de més mitjans per a mostrar la realitat de Castelló a la resta de la Comunitat Valenciana”.

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, s’ha mostrat convençuda que l’arribada d’À Punt “permetrà explorar noves vies de col·laboració més allà de les pràctiques formatives en aspectes com la transformació digital, la innovació en els continguts o també l’impuls a iniciatives emprenedores en un sector amb molt de potencial professional com l’audiovisual”.

La ubicació a l’Espaitec també té un sentit estratègic, situant-se en el focus d’innovació i emprenedoria de Castelló, i busca crear sinergies amb els centres investigadors i empresarials que acull.

“Estar ací al Parc Científic és una aposta segura per a caminar de la mà de la Universitat Jaume I en el nostre repte continu de millora en innovació, avantguarda i aposta per les noves tecnologies”, ha dit el director general d’À Punt, Alfred Costa.