El Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat acull l’exposició Educandos de Benejúzar, de Carlos Aguilera, projecte guanyador de la tercera edició de la Beca Fragments de la Unió de Periodistes Valencians. La mostra es pot visitar fins al 31 de maig.

Educandos de Benejúzar és un assaig fotogràfic desenvolupat a la Vega Baixa del Segura durant els mesos d’estiu, quan molts pobles celebren les festes patronals, i se centra en els aspectes que queden al marge de la programació oficial. El projecte de Carlos Aguilera també es presenta en format llibre.

L’exposició de la Beca Fragments es complementa amb una sèrie de conferències telemàtiques a càrrec dels fotògrafs Lua Ribeira (1 d’abril), Cristina de Middel (8 d’abril), Juan de la Cruz Megías (14 d’abril) i el mateix Carlos Aguilera (21 d’abril), amb l’objectiu de reflexionar sobre el periodisme gràfic i la relació entre el llenguatge visual i la informació.

En paral·lel, el MuVIM aplega de nou una exposició col·lectiva dels alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, Exercicis en Velluters, que sorgeix del conveni de formació entre l’EASD i la Unió de Periodistes.