La periodista Mónica Benavent ha estat una de les persones distingides dels Premis 20 de Febrer de Vila-real en el marc de la commemoració de la fundació de la ciutat. “Mentiria si diguera que no ha sigut un dels dies més feliços de la meua vida”, va piular la periodista.

“He rebut tanta estima de la que naix del cor, que sols sent que orgull del meu poble, de la meua gent. Gratitud infinita”, va reblar Benavent. La distinció es va lliurar diumenge a l’Ajuntament de Vila-real coincidint amb la festa local de Sant Pascual.

Nascuda el 1991 a Vila-real, Mónica Benavent Buigues és graduada en Comunicació Audiovisual i en Periodisme per la Universitat Jaume I. Ha treballat a Ràdio Vila-real, Punto Radio i À Punt. Actualment és un de les cares visibles de beIN Sports, Gol TV i LaLiga.

A més de Benavent, s’han distingit la Fundació Flors, l’empresari i president de Cevisama, Manuel Rubert; la historiadora Paula Menero; l’escriptora Maria Victòria Peset, i l’Associació Comarcal de Pous de Reg.

L’alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha desgranat els mèrits dels premiats d’aquest any com a representants del caràcter vila-realenc i la nova Vila-real del segle XXI.