La Plataforma per la Llengua ha arribat a un acord amb l’empresa editora de Nosaltres La Veu per recuperar l’edició del digital Diari La Veu durant el 2021. L’ONG aportarà 10.000 euros a la capçalera valenciana.

Com a contrapartida, La Veu farà difusió de les activitats, esdeveniments, notes de premsa i articles elaborats per la Plataforma per la Llengua País Valencià. Els socis de l’entitat rebran també la revista d’informació i crítica literària La Veu dels Llibres en format digital.

El patrocini de la Plataforma a La Veu “és ara una ajuda fonamental per al futur immediat del projecte, però el mitjà continua necessitant independència financera”, assenyala l’editora. L’ONG considera “estratègic” el suport als mitjans de comunicació en llengua pròpia al País Valencià.

La voluntat és recuperar el digital Diari La Veu, que es va publicar des de principis de 2013 a finals de 2019 (els quatre primers anys com a La Veu del País Valencià), i va tancar per la manca del finançament necessari.

A principis de 2020 l’editora va posar en marxa la publicació de reflexió i activisme Nosaltres La Veu per “mantenir viva una xicoteta flama” mentre en paral·lel es treballava per recuperar el Diari La Veu.