Amb el nou any, La Vanguardia posa en marxa un nou projecte editorial per a la secció digital del País Valencià, reforçant els recursos humans i els continguts informatius i d’opinió.

L’aposta inclou la incorporació de dos redactors a València, Hèctor Sanjuan i Neus Navarro, i un a Alacant, Sergio Sampedro. Els tres s’afegeixen a Salvador Enguix , delegat de La Vanguardia al País Valencià, i Raquel Andrés.

L’arribada de nous efectius busca ampliar i millorar la cobertura informativa del territori. A més, l’edició digital tindrà noves seccions i canals per aprofundir en les diferents realitats del País Valencià. En aquesta nova etapa també s’incentivarà la col·laboració d’especialistes, s’aprofundirà en temàtiques considerades clau del territori amb gèneres com el reportatge o l’anàlisi, i es presentarà especial atenció a la província d’Alacant.

L’aposta per potenciar l’edició valenciana és un “objectiu estratègic” de La Vanguardia i el Grupo Godó, segons destaca el director del mitjà, Jordi Juan. Es tracta, afegeix, d’una idea treballada durant molt de temps amb “especial participació” del director adjunt, Enric Juliana.

La Vanguardia va obrir una corresponsalia estable al País Valencià el 1991, i el 2014 va activar una secció específica del territori en la seva edició digital.