Els periodistes Victoria Salinas i José Ricardo Seguí han resultat guanyadors de la quarta edició dels Premis Periodisme Sanitari que atorga l’Associació de Dret Sanitari de la Comunitat Valenciana.

Victoria Salinas, periodista de Levante-EMV, ha estat guardonada en la categoria de trajectòria professional. El jurat n’ha destacat “la rigorositat dels seus treballs i el compromís amb un periodisme lliure i de qualitat”.

Per la seva part, José Ricardo Seguí, col·laborador de diversos mitjans, ha estat premiat en la categoria de millor treball periodístic sobre la Covid-19 per l’article Pánico y silencio, publicat el març a Valencia Plaza, que explica l’impacte que va patir l’autor durant els primers dies de confinament.

Cadascuna de les categories dels Premis Periodisme Sanitari està dotada amb 1.000 euros. Enguany s’havien presentat als guardons 24 treballs, la seva xifra més alta.

El jurat estava format pel director de Cope València, Vicente Ordaz (president); la directora de comunicació de l’Hospital La Fe, María Pilar Muñoz; Isabel Goyanes, redactora d’Antena 3, i els guanyadors de l’edició de 2019: Laura Garcés, de Las Provincias, i Enrique Mezquita, del digital Diario Médico.