La sisena edició del festival Sitges Next reunirà una àmplia nòmina de professionals en ponències, diàlegs i casos que abordaran els reptes actuals de la innovació en comunicació.

El certamen, que se celebrarà els dies 11 i 12 de novembre, ha presentat els primers noms del programa: Toni Segarra (Alegre Roca), Josep Maria Piera (Wunderman Thompson), Eva Santos (Delirio & Twain), Pancho Cassis (David The Agency), Isahac Oliver (&Rosàs), Raquel Espantaleón (Sra. Rushmore), Pablo Muñoz i Sunde Sastre (Cøllage), Víctor Gutiérrez de Tena (APG Spain), Elvira Arzubialde (VMLYRx, WPP Health), Joaquim Ramis (Shakelton), David Tetilla (Barcelona School of Creativity), Bruno Sellés (Vasava), Gil Blancafort (Vertically®, Yslandia, Wheelzzz®) Óscar Peña (Wunderman Thompson), Olivia Walsh (Apple Tree Communications), Jose Olivares (Madrid Content School), i Daniela McArena (Ac2ality).

El curador del sisè Sitges Next és el publicista Enric Nel·lo, soci i director creatiu de Full Circle Karma. El festival completarà la llista definitiva de ponents i la graella la setmana que ve.

En aquesta edició, el Sitges Next se celebrarà amb format híbrid, presencial i en línia. El certamen es desenvoluparà en tres espais estretament vinculats amb el patrimoni arquitectònic i artístics local situats al nucli històric: el Mercat Vell, el Palau de Maricel i la Fundació Stämpfli.