L’agència Havas ha incorporat Marta Caseny com a directora creativa executiva de l’oficina de Barcelona. D’aquesta manera, Caseny torna a la seva ciutat natal com a responsable de la direcció del desenvolupament d’estratègies i campanyes a nivell estatal i internacional per a la cartera de clients d’Havas Barcelona.

Marta Caseny prové de MRM/McCann, on els dos darrers anys ha estat directora creativa. Al llarg de la seva trajectòria també ha treballat en agències com VCCP, FCB, Double You o Contrapunto BBDO. Els seus treballs han estat distingits en festivals publicitaris com El Sol, CdeC, Inspirational, FIA, Lovie Awards, Laus, Effi o The One Show.

El director creatiu d’Havas a Espanya, Jesús Lada, ha subratllat que “no hi ha millor manera de començar el 2021 que amb la incorporació de Marta Caseny. El seu perfil és perfecte per a la publicitat d’avui i encaixa al 100% amb la forma d’entendre la comunicació que tenim a Havas. Em sento feliç que hagi decidit unir-se en el nostre projecte”.

Llicenciada en Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Ramon Llull, Marta Caseny tambçe és docent a l’escola TAG School formant joves creatius.