El consell d’administració de Publiespaña ha aprovat els nomenaments d’Stefano Sala com a president executiu i de Davide Mondo com a nou conseller delegat de la comercialitzadora de Mediaset España. Els nomenaments s’emmarquen en la reestructuració per la sortida de Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset i president/conseller delegat de Publiespaña.

Així doncs, Sala i Mondo s’incorporen al consell d’administració de Publiespaña, completat per Francisco Alum, director general; Massimo Musolino, conseller delegat de gestió i operacions de Mediaset, i Mario Rodríguez, director general corporatiu del grup i adjunt al president de Mediaset, Borja Prado.

Stefano Sala és membre del consell d’administració de la matriu Mediaset SpA (actualment MFE-MediaForEurope) i membre del seu comitè executiu, a més de formar part del consell d’administració de RTI des de 2017. Al llarg de la seva trajectòria, ha ocupat diverses càrrecs directius en el grup.

Per la seva part, Davide Mondo ha estat conseller delegat de Mediamond (empresa de publicitat digital creada per Mediaset i Mondadori), director general de radio de Digitalia’08, i des de 2017 president d’AdTech Adventures, joint venture de Publitalia i Publiespaña, entre d’altres.