Les borses per a la contractació laboral temporal de diferents categories professionals i directives convocades a principis de mes per la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació han rebut 8.889 sol·licituds per cobrir 62 llocs de treball. Amb tot, una mateixa persona podia presentar sol·licituds per a cadascuna de les 26 categories (19 professionals i set directives).

Amb aquestes borses es busca proveir els llocs de treball necessaris per a la posada en marxa de la CVMC fins que no s’adjudiquin les places mitjançant els corresponents processos selectius.

Per a les contractacions temporals es valorarà com a mèrit haver treballat en l’antiga RTVV, l’antiguitat i el fet que s’hi accedís mitjançant un procés selectiu, tal com recull la Llei de servei públic de radiodifusió i televisió d’àmbit autonòmic aprovada el juliol de 2016.

Així, per al barem de mèrits, amb una puntuació màxima de 50, l’experiència en el mateix lloc de treball a RTVV comptarà 0,07 punts per mes complet en actiu (amb un màxim de 19 punts); els serveis prestats en altres categories es valoraran amb 0,01 punts per mes (amb un topall de 2,5), i la superació d’un procés selectiu per a la mateixa categoria al qual s’opta sumaran 7,5 punts.

Les categories professionals per a les quals s’ha obert la borsa de treball temporal, són: tècnic en comunicació; tècnic en gestió web; tècnic en màrqueting; tècnic publicista; tècnic en audiències; producció executiva; tècnic en lingüística; tècnic en gestió econòmica i administrativa; tècnic de recursos humans; tècnic jurídic; tècnic en telecomunicacions; tècnic en informàtica; tècnic d’emissió; operador d’equip; operador de sistemes informàtics; operador electrònic; administratiu; auxiliar administratiu de presidència, i auxiliar administratiu.

Per a les modalitats directives, s’han convocat les borses de treball per a la direcció del gabinet tècnic; la direcció de la secretaria de presidència; la direcció de la secretaria; la direcció del departament econòmic i contractació; la direcció del departament de recursos humans; la direcció del departament jurídic, i la direcció del departament tecnològic.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram