El periodista Ricardo Villa Asensi ha estat nomenat nou director de l’àrea digital de Zeta. La incorporació l’exdirector de la divisió de mitjans interactius de RTVE, amb una llarga i rellevant trajectòria en l’àmbit digital, és la “profunda aposta” del grup per a la transformació com a empresa de continguts multimèdia amb un important focus en les noves pantalles.

Després de cursar el màster de periodisme de l’Escola d’El País, Villa va iniciar la seva carrera professional en aquest diari i en l’econòmic Cinco Días. Després va treballar al Pròxim Orient per a diversos mitjans internacionals i ONG, i al tornar es va incorporar a l’equip fundador de Terra. Posteriorment va ser cap de continguts de Ya.com, director de Finanzas.com, fundador i responsable de 20minutos.es i subdirector del rotatiu gratuït.

Durant vuit anys, Ricardo Villa va ser el responsable de la direcció i desenvolupament de l’estratègia digital de RTVE, d’on va ser destituït al novembre, tasca per la qual va rebre diversos premis. Professor honorari de la Facultat de Periodisme de la Universitat Complutense, dóna classes en diversos màsters sobre mitjans en línia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram