Per segon any consecutiu, l’Anuari Estadístic de la Ciutat de l’Hospitalet 2014, que elabora l’Ajuntament, ha ignorat la publicació mensual Línia l’H. Aquest document, que recull tot un seguit de dades estadístiques i quantitatives sobre la ciutat, té un capítol dedicat als mitjans de comunicació on es numeren les publicacions alternatives al butlletí municipal (el Diari de l’Hospitalet).

En l’apartat dedicat a la premsa local, no només no apareix Línia l’H, sinó que s’inclouen algunes publicacions que ja no s’editen, com ara El Tot o Tribuna, i errades en la periodicitat d’El Far, un periòdic mensual i no setmanal, com s’indica a l’Anuari.

Cal recordar que, Línia l’H, del Grup Comunicació 21, és l’única publicació local que està auditada per OJD/PGD, i distribueix 10.000 exemplars gratuïts certificats a través del teixit comercial i els equipaments municipals.

Línia l’H, com la resta de capçaleres de la xarxa Línia, està adherida al Consell de la Informació de Catalunya (CIC) i a l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram