La 19a trobada anual del Club Super3 no ha estat de les més multitudinàries de les celebrades fins ara, però ha mantingut un alt poder de convocatòria. La Festa dels Súpers va aplegar aquest cap de setmana unes 305.000 persones a l’Anella Olímpica del Parc de Montjuïc, lluny de les 350.000 de l’any passat. Més concretament, va congregar unes 130.00 persones dissabte i 175.000 diumenge.

“A les portes dels 25 anys del canal, la festa està més vigent que mai. S’ha convertit en un fenomen transgeneracional amb la identificació, la participació i la conciliació familiar de diferents generacions. S’ha aconseguit crear un llenguatge que ha traspassat de pares a fills, creant un món fantàstic d’il·lusions i complicitats. De fet, avui tothom cridava ‘arkandú’ abans que ho fessin els personatges”, valorava aquest diumenge el director del canal Super3, Dani López.

Durant els dos dies, els assistents van poder gaudir de més de 150 activitats organitzades per més de 60 entitats i empreses, i més de 50 espectacles per dirigits a nens i nenes de totes les edats. Aquest any, el recinte de la festa s’havia ampliat en 68.000 metres quadrats, i com a novetat es va obrir el Palau Sant Jordi per a les activitats relacionades amb el bàsquet.

A banda, l’espectacle central, Arkandú, es va poder veure tres cops sobre l’escenari de l’Estadi Olímpic en lloc dels dos habituals. En total, més de 100.000 Súpers i les seves famílies van seguir la representació: 43.000 dissabte a la tarda; 37.000 diumenge al matí, i 20.000 més a la tarda. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram