El Consell ha inclòs en el projecte de pressupost per al 2016 dues partides per a RTVV: una de 26 milions per acabar de liquidar les antigues societats, i una altra de 29 milions per a la nova radiotelevisió pública. D’aquests segons, uns 10 milions es destinarien a les despeses d’obertura i la resta al seu funcionament, segons ha explicat aquest divendres el conseller d’Hisenda, Vicent Soler.

El pressupost destinat a la nova RTVV el 2016, però, és la xifra que preveu el Consell, però l’aportació final de la Generalitat s’haurà de configurar d’acord amb el model que es defineixi en el tràmit parlamentari, ha puntualitzat Soler. Cal recordar que, en el seu darrer any abans del tancament, el pressupost de l’ens s’acostava als 100 milions d’euros.

Pel que fa als altres 26 milions, es destinaran cobrir els contractes vigents en matèria de vigilància, neteja i subministraments de les instal·lacions de RTVV, així com reclamacions econòmiques d’empreses en litigi, segons ha explicat el director general de Pressupostos, José Moreno. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram