El periodista Carles Costa tornarà a la redacció d’informatius de TV3 a Sant Joan Despí i deixarà la corresponsalia a Londres després de quatre anys (des de feia un any també exercia la de Catalunya Ràdio). Anteriorment, Costa havia estat corresponsal de la cadena a París durant sis anys. La persona que el substitueixi s’escollirà mitjançant un concurs intern.

La CCMA ha informat que el relleu entra dins de dels procediments normals de renovació dels corresponsals, que normalment són d’uns quatre anys. Segons afirmen fonts de l’ens a VilaWeb, Carles Costa és molt valorat per la seva “feina impecable”, però que una corresponsalia “no és per a tota la vida”.

“Les etapes no sempre s’acaben ni quan ni com un voldria. Després de 10 anys, deixo de ser corresponsal de TV3. Ha estat genial. Gràcies!”, assenyalava aquest dilluns Costa via Twitter.

“Les voltes que dóna la vida. En dos segons, pots passar del tot al res. I no tenir ni dret a rèplica”, havia piulat enigmàticament un parell de dies abans. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram