El canal estatunitenc HBO està planejant la posada en marxa d’una plataforma de continguts audiovisuals sota demanda per a Espanya, segons va explicar a Bloomberg aquest dimarts Simon Shutton, responsable de la distribució internacional. El seu llançament es preveu per a finals d’any.

L’anunci de la creadora de sèries com Juego de tronos, True Detective, Girls, The Wire o The Sopranos arriba tot just tres mesos després de l’aterratge de Netflix.

Actualment, moltes de les seves sèries s’emeten a Movistar+ i la plataforma Yomvi, però la intenció de la cadena propietat de Time Warner és no vendre més llicències de les seves produccions (i deixar vèncer les vigents) per emetre-les en exclusiva a través del seu servei en línia de vídeo sota demanda.

Tot i que Shutton no va donar més detalls sobre el servei que oferirà, espera que sigui similar a l’HBO Nordic per a Suècia, Noruega, Finlàndia i Dinamarca. Impulsat el 2012, compta amb uns 650.000 subscriptors, costa uns nou euros, i a més de les produccions pròpies també ofereix continguts de Showtime, Starz o AMC Networks. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram