A l’abril s’estrenarà Al dia – Territoris Sénia, un nou informatiu produït conjuntament pel Canal Terres de l’Ebre i la televisió Nord, amb la col·laboració de Vídeo Ascó Televisió i el suport de La Xarxa de Comunicació Local. Es tracta del primer espai conjunt per als telespectadors del sud de Catalunya i el nord del País Valencià.  

El nou programa s’emetrà de dilluns a divendres en directe, a les 22h, i la seva cobertura abastarà vuit comarques: les catalanes Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre, i Terra Alta; les valencianes dels Ports, Alt i Baix Maestrat, i l’aragonesa del Matarranya. L’objectiu és repassar en 30 minuts les notícies més destacades que s’hagin produït durant la jornada en aquesta àrea geogràfica, que comparteix vincles socioeconòmics i culturals.

El naixement d’aquest espai s’emmarca en l’estratègia actual de La Xarxa d’impulsar informatius territorials, com ja fa amb Al dia – Comarques de Girona des de fa dos anys, programa que actualment elaboren conjuntament set televisions de la demarcació i emet tots els dies. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram