El darrer número del setmanari gratuït penedesenc La Fura, que a mitjan d’abril va fer 30 anys, dóna el tret de sortida a una nova etapa. Per començar, la publicació ha canviat el format (el cinquè de la seva història), que és un 40% més gran (29 x 37 cm), i ha reordenat els continguts.

Aquest canvi coincideix amb una ampliació del seu camp d’acció amb la incorporació d’informacions del Garraf. Així, després d’uns mesos de “presència experimental” a Vilanova i la Geltrú, des de la setmana passada ja es distribueix a la majoria de forns tradicionals de la capital del Garraf, amb el corresponent augment de tiratge.

Això fa que s’ampliïn els continguts de Vilanova, i s’endega un “tímid” Noticiari Garraf, que segons La Fura s’ha d’anar consolidant amb el temps, igual que la penetració de la publicació a tota la comarca.

Culminació d’una vella aspiració

Aquesta aposta del setmanari és, per una banda, la seva manera de celebrar el 30è aniversari, i de l’altra, la “culminació (ni que encara no sigui del tot)” de la vella aspiració d’unir informativament l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

“Aquest era el projecte editorial el 1982 quan ens vàrem plantejar un mitjà de comunicació perdurable i gratuït. Establir un pont d’intercanvi de comunicació entre la ciutadania de les tres comarques del Penedès històric de Pau Vila”, assenyala La Fura en el seu darrer número.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram