La vaga de 24 hores realitzada aquest dijous pels treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio va tenir un seguiment del 95 i el 98% respectivament, segons els respectius comitès d’empresa, percentatges superiors a l’aturada de 12 hores de dilluns, que va ser del 95 i el 90%, respectivament.

Durant la jornada, uns 800 treballadors es van concentrar a les 10.30 h a les portes de Catalunya Ràdio, des d’on es van despalaçar a la seu de la CCMA, tallant durant el trajecte l’avinguda Diagonal i la Via Augusta.

Allí, els representants dels treballadors van reunirse amb el president de l’ens, Brauli Duart, qui, davant la demandes de no retallar en sou base i antiguitat, va tornar ha expressar la necessitat d’aplicar una nova reducció salarial per garantir la viabilitat de la radiotelevisió pública.

De tornada cap a la seu de l’emissora, es van viure “moments de tensió” per la presència de quatre unitats d’antiavalots dels Mossos a les portes de Catalunya Ràdio, que van impedir l’accés als treballadors.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram