Els periodistes Sara Grimal i Alonso Carnicer, reporters de Televisió de Catalunya, han estat distingits amb la primera edició del Premi de Periodisme Veïnal a la trajectòria atorgat per la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya.

El jurat ha guardonat Grimal i Carnicer pel seu “compromís” en el seguiment informatiu a TV3 de les reivindicacions i lluites veïnals, així com per la seva tasca de divulgació de la història dels barris, amb documentals com Barraques: la ciutat oblidada, del programa Sense ficció. El veredicte destaca que es tracta de treballs periodístics “de gran vàlua” realitzats “amb un curós esforç de recerca i retorn a la veu dels i les seves protagonistes”.

El guardó es va atorgar aquest dimarts al vespre en el marc de la Jornada de (Re)coneixements Veïnals organitzada per la CONFAVC al Casinet d’Hostafrancs.

El premi, al qual s’havien presentat 18 candidatures, té per objectiu incentivar la cobertura informativa de les lluites, les demandes, els projectes i els serveis dels moviments veïnals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram