El Grup 4 de Comunicació Multimèdia ha posat en marxa l’emissora Canal4 Ràdio i el digital Canal4 Televisió, que adopten la nomenclatura de Canal4 Televisió balear. El grup balear compta amb una única redacció de serveis informatius per als tres mitjans (TV, ràdio i web), integrant així els diferents canals.  

La nova emissora, dirigida per Miguel Ángel Ariza, va arrencar oficialment la programació aquest dilluns i comparteix amb la tele vuit hores de continguts. Entre els espais radiofònics televisats hi ha Entre tu i jo, de 8 a 12 h, conduït pel mateix Ariza. D’aquesta manera, el periodista recupera i transforma en un magazín matinal el programa que va presentar a IB3 Ràdio fins al passat desembre (aleshores a la nit), i que el maig de 2015 va generar força rebombori quan Ariza va demanar el vot per al PP en plena campanya electoral.

Canal4 Ràdio es pot sintonitzar al 99.4 de la FM a Palma i al 89 a la resta de Mallorca. Abans d’acabar l’any es preveu que també es pugui sintonitzar a la resta de les Balers. Mentrestant, es pot escoltar a través del web i del canal de TDT.

A banda, amb el canvi de mes, el grup propietat de l’empresari Jacinto Farrús va posar en marxa Canal4 Diario, una nova aposta informativa per internet que agafa el relleu de Ciutat.es. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram