La Federació Catalana de Futbol ha renovat la plataforma digital de l’FCF TV. El canal dedicat al futbol i el futbol sala català, posat en marxa el 2011, presenta nova imatge i continguts.

El programa estrella de la nova graella de l’FCF TV és La frontal, presentat pel periodista Carles Fité. L’espai farà un repàs setmanal a l’actualitat i donarà veu als clubs d’arreu del territori català. A la vegada, oferirà els resums dels partits de la jornada de Segona Divisió B, Tercera Divisió i Primera Catalana, a més de diferents imatges inèdites d’alguns duels de la territorial catalana del cap de setmana.

L’FCF TV continua amb les retransmissions en directe de partits de futbol de Primera Catalana i la Lliga Catalana de Futbol Sala. Com a novetat, aquesta temporada també oferirà en directe alguns duels de futbol femení i futbol base.

Els periodistes que posen veu a les retransmissions de futbol són Sergi Mas, Joan Blanch i Nino Vázquez, mentre que en futbol sala el locutor és el periodista Joan Estruch.

Una altra novetat és el seguiment del nou campionat virtual de la Lliga E-Futbol, amb l’estrena prevista a partir de novembre. La competició, de caràcter oficial, es jugarà amb el FIFA 2020 de PlayStation i enfrontarà un màxim de 8.000 federats i federades catalans.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram