Debi Chirichella ha estat nomenada nova presidenta de Hearst Magazines, càrrec que ocupava de manera interina des de juliol. Anteriorment Chirichella havia estat vicepresidenta executiva i directora financera. La directiva es va incorporar al grup el 2011 com a vicepresidenta sènior i directora financera.

Chirichella fue nombrada presidenta interina de Hearst Magazines en julio y anteriormente fue vicepresidenta ejecutiva y directora financiera, supervisando la planificación financiera estratégica y la elaboración de informes y operaciones internacionales. Se incorporó a la empresa en 2011 como vicepresidenta senior y directora financiera.

“La Debi ha estat una part clau de l’equip de lideratge de la nostra divisió de revistes durant gairebé una dècada, i té un domini molt sòlid de tots els aspectes d’aquest negoci”, destacava el president i director executiu de Hearst, Steven R. Swartz. “Ha liderat la divisió de manera experta durant els últims mesos, i mirem el futur amb confiança sabent que la Debi i el seu equip continuaran treballant basant-se en el llegat de les nostres grans marques per tot el món”, afegia.

“Aquest és un moment important en la nostra cultura i en la nostra indústria, i és un honor per a mi liderar els nostres magnífics equips en aquest moment de transformació”, va dir Chirichella. “Amb la força de les nostres estimades marques i la imaginació i el coneixement de les moltes persones que les impulsen en totes les seves versions, estem en un camí positiu amb la mirada posada en el futur”, va apuntar la directiva.

Abans d’incorporar-se a Hearst, Debi Chirichella havia treballat a Condé Nast, Primedia, i Prometheus Global Media.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram