Anna Pérez Pagès, al sofà de l’‘Àrtic’ [foto: betevé].

Anna Pérez Pagès ha mort la matinada d’aquest dijous, segons ha informat betevé, la cadena on havia treballat els darrers anys. La periodista cultural havia estat diagnosticada d’un càncer feia pocs mesos. Des de que s’ha donat a conèixer el traspàs, s’han succeït les mostres de condol, especialment des del món cultural.

Pérez Pagès va dirigir durant gairebé nou anys el magazín cultural Àrtic a betevé, fins que el febrer de 2022 va ser suprimit de la graella en el marc de les retallades a la cadena. Mig any després, la periodista va tornar a betevé com a coordinadora de continguts culturals, i l’estiu passat hi va presentar un videopòdcast sobre festivals.

A betevé també va dirigir i presentar A escena (2009-2013) i va ser reportera al programa de llibres de Joan Barril Qwerty (2008-2012).

Abans de fer el salt a la televisió, Anna Pérez Pagès havia exercit a la ràdio. Es va iniciar en el mitjà a Gràcia, i després va anar a COMRàdio, on entre 2000 i 2009 va conduir els programes Icult.com, Viatge a Ítaca i Les tardes. Posteriorment, va col·laborar en els programes de Catalunya Ràdio El suplement, La tribu i El secret (2009-2016).

Al llarg de la seva trajectòria, la periodista també havia col·laborat amb mitjans com RAC1, Ràdio 4 o El Periódico, i va ser professora de comunicació cultural i xarxes socials en un màster de la Universitat Pompeu Fabra.

A més, va fundar la productora Mipiatxe (2009-2022) especialitzada en la creació i gestió de continguts en xarxes socials enfocats en l’àmbit audiovisual i cultural.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram