El president Pere Aragonès saluda David Centol, editor de Grup Comunicació 21, durant la seva arribada a l’Espai Línia [foto: Joanna Chichelnitzsky].

Aquest dijous al matí, en el marc del cicle Converses 12M. Com construïm una Catalunya més social?, promogut per la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha visitat l’Espai Línia. L’editor del Grup Comunicació 21, David Centol, i el director editorial de Línia, Arnau Nadeu, l’han rebut a l’entrada de l’espai i l’han acompanyat fins a la sala d’actes, on l’esperaven una representació de les entitats del Tercer Sector per preguntar-li sobre temes socials. Durant el seu discurs, Aragonès ha agraït la invitació, tant a la Taula com a l’Espai Línia, que ha definit com un “espai magnífic”.

Nombroses entitats del tercer sector i molts mitjans de comunicació han assistit a la trobada [foto: Espai Línia].

Les trobades de la Taula d’Entitats del Tercer Sector tenen com a objectiu “conèixer les propostes que plantegen els partits polítics en l’àmbit específic de les polítiques socials, però també que els i les candidates coneguin de primera mà les prioritats socials de les entitats del tercer sector que atenen, acompanyen i ofereixen suport a gairebé dos milions de persones en situació o risc d’exclusió social a Catalunya”, tal com expliquen des de l’organització.

Una imatge de la sala auditori que acull el cicle de converses amb els candidats [foto: Espai Línia].

També participaran en el cicle Salvador Illa (PSC), Carles Puigdemont (Junts + Puigdemont per Catalunya), Jéssica Albiach (Comuns Sumar), Laia Estrada (CUP), Alejandro Fernández (PP) i Carlos Carrizosa (Ciutadans). Tots ells exposaran les seves propostes polítiques relacionades amb els drets socials.

Un espai obert a tothom

L’Espai Línia és el primer centre de comunicació de proximitat. El local, ubicat al carrer Girona 52 de Barcelona, disposa de 400 metres quadrats i està obert a tothom. A més d’exposicions de gran format, acull conferències i debats, i posa a disposició d’entitats i d’organitzacions, gratuïtament, una sala de conferències perfectament equipada.

Gran ressò mediàtic de l’entrevista al president Pere Aragonès a l’Espai Línia
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram