La periodista María José Rodríguez Pérez torna a Globomedia com a nova directora general, responsabilitat que assumirà a partir de l’1 de setembre, segons ha anunciat The Mediapro Studio. La fins ara responsable de producció original d’Amazon Prime Video a Espanya ocuparà la vacant deixada per Javier Pons, que fa un parell de mesos va marxar a Telemundo.

En la nova etapa, Rodríguez s’encarregarà de l’estratègia de creació i producció de continguts de Globomedia, en dependència de Laura Fernández Espeso, consellera delegada de l’Studio.

“Globomedia és una marca fonamental per a l’Studio, amb un protagonisme molt destacat en la nostra estratègia”, subratlla Fernández Espeso. “Per la seva experiència i trajectòria, María José aporta un enorme coneixement en la producció de continguts de ficció i no-ficció. És una professional respectada i reconeguda per tota la indústria”, afegeix.

Rodríguez va treballar a Gobomedia entre 1997 i 2009. S’hi va incorporar com a redactora i va anar assumint responsabilitats fins a ser subdirectora de programes com El club de la comedia, Splunge, Noche Hache, Estas no son las noticias i Sé lo que hicisteis.

“Estic molt feliç de tornar a Globomedia, la que va ser casa meva durant més de 10 anys, i formar part de l’increïble equip de The Mediapro Studio. Globomedia no sols representa un referent de creativitat i excel·lència en l’àmbit audiovisual, sinó també una part fonamental de la meva trajectòria professional i personal. Estic profundament agraïda per l’oportunitat de tornar a formar part d’aquest equip talentós i visionari”, ha dit Rodríguez.

Al llarg de la seva trajectòria, María José Rodríguez també ha estat directora de continguts del canal #0 i de producció pròpia (2017-2020) i directora de programes (2015-2017) a Movistar Plus+; productora executiva a Discovery Networks (2013-2015); subdirectora de MasterChef (2013), i subdirectora de Sálvame (2010-2012), entre d’altres. Els darrers quatre anys ha estat cap de producció original d’Amazon Prime Video a Espanya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram