Sunde J. Sastre i Pablo Muñoz de Cøllage, i David Pueyo i Álvaro Malmierca d’Havas Play.

L’acceleradora de continguts transmèdia d’Havas Media Network, Havas Play, amplia la seva oferta de serveis en entreteniment mitjançant un acord amb l’agència Cøllage, consultora de màrqueting creatiu. L’aliança persegueix desenvolupar projectes de consultoria i activació per a les marques i pure players del món de l’entreteniment.

L’acord, asseguren, els permetrà concebre, desenvolupar i distribuir tant IP d’entreteniment i actius de comunicació propis, com treballar conjuntament en la creació de formats de brand entertainment, branded content i marketing experiencial.

“Aquest partnership ens permet fer un pas més en la nostra capacitat estratègica que busca continuar explorant noves fórmules perquè les marques segueixin evolucionant la seva comunicació, a més de consolidar –en un sol moviment– la nostra posició al territori de l’entreteniment, la nostra voluntat d’acceleració de projectes i la nostra filosofia de cooperació, treballant de la mà d’un ambaixador de la col·laboració, com Cøllage”, assenyala David Pueyo, cap d’Havas Play, que va ser rellançada l’any passat.

“Fa temps que teníem tots dos moltes ganes de posar en pràctica amb les marques tot el que allò après treballant per al cinema i la TV, però volíem un aliat estratègic idoni, i no ens havíem de precipitar en triar-lo. Quan va sorgir la proposta des de Play, a banda de les seves evidents capacitats corporatives i professionals, ens va convèncer el seu sincer compromís personal i visió del món de la comunicació”, apunta Pablo Muñoz, cofundador de Cøllage.

Tot i l’aliança, Cøllage continuarà col·laborant amb diferents grups de mitjans, agències creatives i productores, com ha fet els darrers anys. “Que Havas Play respectés la nostra llibertat només va ser un indicador més de què compartim al 100% la mateixa filosofia col·laborativa i connectora que demanem a les marques que adoptin, si volen abordar projectes realment trencadors per al sector”, subratlla Sunde J. Sastre, cofundador de Cøllage.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram