Foto: Joanna Chichelnitzky

La Fiscalia acusa Saül Gordillo d’un delicte d’agressió sexual a una redactora de l’extint digital Principal, quan n’era el director, en la primera de les dues denúncies contra el periodista. Així doncs, el ministeri públic demana que se li imposi una multa de 9.000 euros, dos anys de llibertat vigilada i tres anys d’inhabilitació per a qualsevol ofici o professió que comporti contacte regular i directe amb menors d’edat.

La Fiscalia indica que, la matinada de l’1 al 2 de desembre, Gordillo hauria tocat el glutis i els genitals de la redactora sense el seu consentiment explícit. Els fets van passar a la Sala Apolo de Barcelona, després del sopar de Nadal de l’empresa.

La víctima, que va ser diagnosticada d’estrès posttraumàtic, no demana cap indemnització, però sí una condemna de quatre anys de presó per un delicte d’agressió sexual amb l’agreujant de ser un superior jeràrquic.

Aquest cas el porta el Jutjat d’Instrucció número 6 de Barcelona. A més, Gordillo està investigat per una segona denúncia d’agressió sexual d’una altra treballadora, que s’hauria produït la mateixa matinada quan la va acompanyar a casa en cotxe a la sortida de la discoteca. Aquest cas el gestiona el Jutjat d’Instrucció número 5 de Badalona.

Gordillo continua com a investigat després de declarar per la segona denúncia d’agressió sexual
La defensa de Gordillo assegura al jutjat que el vídeo de l’Apolo “deixa clar que no va fer res il·legal”
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram