L’escriptora i periodista Anna Punsoda i Ricart és la nova directora de Dialogal, responsabilitat que ja ha exercit en el número d’estiu de la revista sobre religions i diàleg interreligiós, que amplia el seu abast.

Punsoda es va incorporar al projecte fa quatre anys com a editora, coincidint amb la nova etapa de Dialogal, quan Fragmenta Editorial en va assumir la seva edició. La fins ara directora Clara Fons i Duocastella deixa la revista trimestral després de gairebé vuit anys en el càrrec.

“El que va començar sent uns quaderns dedicats de manera exclusiva al debat interreligiós, i que, gràcies a la bona feina de la directora, va endinsar-se en la pedagogia i l’ecologisme, volem que a partir d’ara també sigui una revista de cultura permeable a l’esperit. Llengua, història, pensament, literatura”, assenyala Anna Punsoda.

Dialogal va néixer el 2002 impulsada per l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós (AUDIR), i des d’aleshores fins gener de 2016 va ser publicada per El Ciervo. Després d’uns mesos d’aturada, a l’octubre del mateix any va iniciar una nova etapa editada per Editorial Mediterrània, i quatre anys després Fragmenta Editorial en va agafar el testimoni.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram