El magazín digital La Mira ha obert la convocatòria de la segona edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme, que reconeixeran les millors fotografies o treballs fotogràfics del 2021 publicats en mitjans de comunicació o agències de notícies.

En la categoria professional s’atorgarà un primer premi de 2.500 euros, un segon de 1.000, i un tercer de 500 euros. En la categoria dirigida a estudiants d’escoles de fotografia i facultats de comunicació dels Països Catalans també es concediran tres premis, sense dotació econòmica.

El termini per presentar candidatures finalitza el 19 de juny. Els treballs s’han d’haver realitzat als Països Catalans i difós entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021. Cada autor pot presentar un màxim de tres treballs, amb un topall de 15 fotografies per a cadascun.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc en la tercera edició de les jornades Miravisions sobre fotoperiodisme, que se celebrarà del 23 al 25 de setembre a Juneda, on també s’exposaran els treballs guardonats i finalistes. Posteriorment la mostra es podrà veure al Palau Robert de Barcelona.

Mireia Comas guanya el primer Premi Miravisions de Fotoperiodisme