El Diario de Mallorca ha posat en marxa el Foro Bellver, un nou projecte de pensament i anàlisi que complementa el suplement cultural Bellver, que s’edita cada dijous amb el diari. Els actes tindran lloc amb una periodicitat mensual al Club Diario de Mallorca, a Palma.

Coordinat per Pere Estelrich, el fòrum acollirà taules de debat, projeccions audiovisuals, presentacions de llibres i actuacions musicals. Tenint en compte la pandèmia, els assistents hauran de registrar-se prèviament. Els subscriptors del diari tindran prioritat.

“El Foro Bellver vol ser una trobada mensual amb la intenció de crear comunitat. Ara als lectors no només els has d’oferir la lectura del diari, sinó que cal reforçar aquest esperit de comunitat perquè els serveixi com una experiència més que complementi el lligam amb la capçalera”, explica Marisa Goñi, la directora de Diario de Mallorca, a Comunicació 21.

L’estrena del Foro Bellver va ser aquest dijous amb una sessió dedicada a les Germanies, amb motiu de la commemoració del 500 aniversari, amb la participació de Josep Lluís Pol, Bartomeu Mestre, Margalida Perelló i Margalida Bernat.