El Govern de les Illes Balears incrementarà en 1,5 milions d’euros el pressupost que IB3 destina a la producció pròpia. Així doncs, enguany la partida passa dels 8,3 milions previstos a 9,8.

D’aquesta manera, l’Executiu de Francina Armengol materialitza el compromís adquirit amb l’Associació de Productores Audiovisuals de les Illes Balears i el conjunt del sector. Des de l’APAIB s’han mostrat “molt satisfets d’aquest increment tan necessari tant per a la indústria com per als espectadors d’IB3”.

L’augment es destinarà a la producció pròpia balear per expandir i reforçar el teixit de professionals i empreses del sector audiovisual de les Illes. D’aquesta manera, el Govern vol impulsar el seu paper de diversificació i recuperació de l’economia, i alhora donar més projecció d’empreses i professionals i afavorir la consolidació del talent.

1,1 milions de l’increment pressupostari provindran d’una ampliació de l’aportació del Govern balear a IIIB3, i els altres 400.000 euros de la utilització dels romanents de crèdits de l’ens de 2021, generats per l’augment de les vendes de publicitat.

Els productors balears denuncien un descens en la partida per a la producció pròpia d’IB3