Editora Balear ha nomenat la periodista Marisa Goñi com a nova directora de Diario de Mallorca. La fins ara subdirectora substitueix Maria Ferrer Oliver, que va accedir al càrrec el desembre de 2016, quan es va convertir en la primera dona que dirigia la capçalera en els seus aleshores 63 anys d’història.

Segons explica el mitjà, Ferrer ha decidit “afrontar nous reptes professionals” després d’haver “culminat amb èxit” el procés de transformació digital del diari, que aquest setembre ha renovat el seu web.

Marisa Goñi va ocupar diferents responsabilitats al Diario de Mallorca de 1990 a 2007, quan va marxar per dirigir Ràdio i Televisió de Mallorca, clausurada el 2011. Posteriorment va treballar de corresponsal d’El Periódico de Catalunya i Cuatro, i va col·laborar en mitjans com a l’Ara Balears.

El 2012 va ser sòcia i responsable de continguts i producció executiva de Cinètica Produccions, que gestionava els serveis informatius de Mediaset a les Balears, a més de produir documentals i sèries de televisió, entre d’altres.

El maig de 2018 va tornar a Diario de Mallorca com a subdirectora.