Foto: 324.cat

La delegació de TV3 a Lleida ha patit un atac vandàlic la matinada de dilluns. Els finestrals de la porta principal han estat trencats per l’impacte d’algun objecte contundent, i també hi ha hagut pintades en al·lusió a la condemna del cantant Pablo Hasél per agredir un periodista de TV3 fa quatre anys. “Manipuladors”, “Absolució encausats”, “Llibertat Hasél”, han escrit.

El 2016, després dels aldarulls pels quals ha estat condemnat el raper, ja es va atacar la seu de TV3 a Lleida, que va aparèixer amb els vidres trencats i pintats.

La setmana passada el Jutjat Penal número 1 de Lleida va condemnar Pablo Hasél a sis mesos de presó per haver agredit un periodista de TV3 durant una tancada al rectorat de la Universitat de Lleida el 2016. El jutge considera provat que va empènyer, insultar i ruixar amb un líquid de neteja el periodista, i a més de la pena de presó l’obliga a indemnitzar la víctima amb 12.150 euros. La sentència també Hasél i tres acusats més per un delicte de coaccions als periodistes amb multes de 5.400 euros per a cadascun d’ells.