Catalunya Ràdio ha adaptat altre cop la seva programació (que continua en emissió conjunta amb Catalunya Informació) com a resposta a l’evolució de l’actualitat sobre la crisi del coronavirus.

L’emissora pública ha estrenat una edició escolar de Popap (de dilluns a divendres, de 16 a 17 h), fruit de l’acord de col·laboració amb el Departament d’Educació per promoure continguts que puguin contribuir a l’aprenentatge dels alumnes. El nou espai, conduït també per Mariola Dinarès i fet íntegrament per teletreball, incorpora també els equips de L’ofici d’educar i iCat Kids.

Una altra de les novetats de la graella de Catalunya Ràdio és la reemissió el programa iCat a casa (22-23 h), fet igualment des de la distància, estrenat la setmana passada a l’emissora cultural (de 9 a 10 h, i es torna a emetre a les 18 h).

Per la seva part, els informatius Catalunya migdia i Catalunya nit han recuperat l’emissió de dues hores (de 14 a 16 h el primer i de 20 a 22 h el segon). Per la seva part, La nit dels ignorants 3.0 s’avança una hora (de 23 a 2 h).