Beth Codina, Agustí Danés i Víctor Palomar (foto: El 9 Nou).

El 9 Nou ha reestructurat la seva cúpula directiva arran de la jubilació de Jordi Molet, que portava 39 anys al grup, els darrers 29 com a director general.

Així doncs, ara la direcció executiva recau en Beth Codina, presidenta de Prosa, l’empresa editora del mitjà. Codina es va incorporar a El 9 Nou el 2014 i l’any següent va rellevar Miquel Codina en la presidència de Prosa. Durant l’últim lustre ja havia anat assumint tasques de gestió, a les quals ara ha afegit la direcció executiva de tot el grup.

Beth Codina ha introduït alguns canvis amb l’assumpció de les noves responsabilitats. Per una banda, ha delegat en Agustí Danés la direcció editorial de tots els mitjans del grup i també la responsabilitat de CTL, la filial de Prosa que presta serveis de comunicació a tercers. Danés treballa a El 9 Nou des de 1992, els darrers tres com a director de l’edició d’Osona i el Ripollès.

La vacant de Danés la cobreix Víctor Palomar, que treballa al grup des de 1994, i els darrers tres anys com a redactor en cap de l’edició d’Osona i el Ripollès d’El 9 Nou i responsable de l’edició digital.

Amb aquesta reestructuració, el grup obre una nova etapa en què, d’una banda, vol reafirmar el seu compromís amb la comunitat dels territoris als quals dona cobertura informativa, i d’altra banda, afrontar els reptes de la transformació digital que viu el sector.