Catalunya Ràdio estrena diumenge el podcast d’El segrest, dirigida per Carles Porta, centrada en el cas de la farmacèutica d’Olot Maria Àngels Feliu. Des de que es va estrenar el 26 d’octubre de 2020, ha acumulat 796.000 reproduccions al web i l’app de Catalunya Ràdio i a les diferents plataformes de podcast externes. Es tracta, doncs, de la sèrie de podcast amb més èxit de l’emissora pública.

El segrest consta de 25 capítols, narrats des de la perspectiva de la víctima, que reconstrueixen el periple que va patir Feliu durant els 492 dies de captiveri.

La principal novetat és la utilització de so immersiu 3D en les parts dramatitzades, per tal de transportar l’oient al lloc dels fets. Per gaudir de la sonoritat binaural cal escoltar el podcast amb auriculars. És el primer espai de Catalunya Ràdio que utilitza aquesta tecnologia, tot i que anteriorment ja s’havia fet servir en publicitat.

Més enllà de la utilització del so immersiu 3D, El segrest manté els trets característics dels dos podcast precedents de Carles Porta: Tor, tretze cases i tres morts i Crims.