El Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya ha distingit la Fundació La Marató de TV3 amb el premi a la millor comunicació de temes relacionats amb la transparència.

El CCJCC considera que La Marató ha assolit un compromís de transparència en comunicació per sobre del que estableix l’obligatorietat legal, concretat en la creació del portal de transparència pública i el desenvolupament d’eines a través de les xarxes socials. El Col·legi també reconeix la celebració d’actes com el lliurament d’ajudes a la recerca i el simposi anual, en què la Fundació ret comptes de com es distribueixen els fons recaptats en el programa i quins resultats científics han aconseguit els projectes finançats.

“Per a la Fundació i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la responsabilitat amb la societat sempre ha anat acompanyada d’una comunicació transparent sobre la gestió dels fons que ens són confiats gràcies a l’esforç, l’emoció i la solidaritat de la ciutadania. Aquest ha estat un compromís constant en totes les nostres comunicacions, tant en format físic com digital, i també en les que hem emès per ràdio i televisió”, ha assenyalat el director de la Fundació, Lluís Bernabé.

El guardó es lliurarà aquest dijous al vespre al Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona, en el marc del Dia del Auditor/a que organitza anualment el Col·legi.