El Consorci Teledigital Mollet i el Consorci Teledigital Granollers han retallat considerablement els respectius pressupostos per garantir la continuïtat de les respectives cadenes que gestionen, Vallès Visió (del Baix Vallès) i VOTV (de l’àrea d’influència de Granollers).

El Consorci Teledigital Mollet tindrà per al 2013 un pressupost de 744.000 euros, un 23,46% inferior al del 2012, i un 41,88% menys que el de fa dos anys. El president del Consorci i alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha justificat la retallada per absorbir la sortida de Sant Fost de Campsentelles i La Llagosta.

En aquest sentit, Monràs assegura que la retallada s’ha de fer sobre la producció de Vallès Visió, ja que els ajuntaments que queden no poden incrementar les seves aportacions. Cal recordar que, en poc més d’un any, dels nou membres inicials s’ha passat a sis.

Per la seva part, Granollers ha reduït un 4,5% la partida destinada a VOTV, que enguany comptarà amb un pressupost de 849.000 euros, un 28% inferior al que va tenir quan va començar a caminar. Com en el cas de Vallès Visió, el nombre d’ajuntaments membres del Consorci ha anat disminuint amb el temps, passant dels dotze inicials a nou.