Catalunya Ràdio ha estrenat una nova versió de l’skill d’Alexa que incorpora tots els podcasts a la carta dels seus programes i seccions. Aquest servei s’afegeix a la possibilitat d’escoltar el directe de l’emissora des de qualsevol dispositiu amb l’assistent de veu d’Amazon.

Els podcasts es poden demanar amb la comanda “Alexa, Catalunya Ràdio podcast”. A través de la veu i seguint un diàleg senzill, es poden buscar els podcasts dels diferents programes i seccions de l’emissora. L’skill incorpora funcionalitats per completar l’experiència: permet avançar i retrocedir en la reproducció i la llista de podcasts del programa o secció, i reiniciar l’àudio des del començament. L’experiència s’ha dissenyat perquè l’skill es pugui adaptar a l’ús que en fa l’usuari.

L’aplicació de Catalunya Ràdio per a Alexa es va estrenar el setembre de 2019, convertint-se en la primera emissora generalista en català a oferir una skill pròpia a Amazon. El passat novembre es van estrenar les skills per escoltar els directes de la resta d’emissores del grup: Catalunya Informació, iCat i Catalunya Música. Properament, aquestes aplicacions també permetran escoltar els podcasts dels seus programes i seccions.

L’aposta de TV3 i Catalunya Ràdio pels assistents de veu es completa amb diverses skills per poder escoltar píndoles informatives: els titulars del Telenotícies vespre i Catalunya Informació, la portada de Mònica Terribas a El matí de Catalunya Ràdio, la previsió d’El temps de TV3, i la secció L@Net d’Albert Cuesta al Catalunya nit.