El periodista Francesc Garriga rellevarà Geni Lozano al capdavant de la corresponsalia de Catalunya Ràdio a Washington DC (Estats Units) a partir d’aquest estiu. La tornada de Lozano és prevista a l’agost a Barcelona i s’incorporarà als serveis informatius de Catalunya Ràdio coincidint amb l’inici de la nova programació.

Llicenciat en Periodisme per la Universitat Ramon Llull, Garriga (Súria, 1983) va iniciar-se a Ràdio Súria. Més tard va fer el salt a COMRàdio i Catalunya Ràdio, on va ser corresponsal d’esports a Madrid durant tres anys. De tornada a Barcelona, va conduir el programa Tot gira. Conjuntament amb Esport 3 i Catalunya Ràdio va presentar El club de la mitjanit durant quatre anys, i aquesta última temporada ha dirigit Onze al canal esportiu.

Tot i estar sempre vinculat professionalment als esports, Francesc Garriga és un apassionat a la política dels Estats Units. Prova d’això és que va participar en el programa especial de Catalunya Ràdio dedicat a les eleccions nord-americanes, el novembre passat.

Geni Lozano és redactora dels serveis informatius de Catalunya Ràdio des de 2004. Anteriorment va ser corresponsal al Pròxim Orient, amb seu a Jerusalem (2007-2010), coordinadora d’El cafè de la República (2010-2012) i redactora d’El matí de Catalunya Ràdio (2013-2014). En els darrers quatre anys ha ocupat la vacant que Cèlia Cernadas va deixar al capdavant de la corresponsalia a Washington.

Francesc Garriga: “A TVC ha de ser tan rellevant que hi hagi un canal de dibuixos animats com d’esports”