La periodista Glòria Barrete Vélez ha assumit la direcció de Catalunya Religió, on des de fa nou anys forma part de la redacció. Substitueix Laura Mor, qui va accedir al càrrec fa dos anys, i que ha iniciat una nova etapa professional després nou anys al mitjà, tot i que hi continuarà col·laborant.

El patronat de la Fundació Catalunya Religió assenyala que amb el nomenament de Barrete com a directora es dona una “continuïtat plena a l’aportació de Catalunya Religió com a referent de l’actualitat religiosa i a l’equip de la casa, i es manté una redacció jove i sensible als principals reptes socials sobre els també cal recollir l’aportació de les religions”.

Glòria Barrete ha estat sempre vinculada a projectes comunicatius de l’Església, educatius i socials. Ha treballat com a guionista al programa Signes dels temps de TV3 i ha estat responsable de la comunicació d’entitats i institucions.

Barrete i Mor van rebre el Premi Memorial Bisbe Carrera pel monogràfic Joves i Església publicat a Catalunya Religió l’octubre de 2018.

Catalunya Religió va néixer com a portal l’11 de setembre de 2009, i el març de 2019 va llançar una edició mensual gratuïta en format paper.