Les declaracions de la consellera de la CCMA, Anna Balletbò, realitzades en una entrevista publicada per Comunicació 21 aquest dijous, no van agradar als diferents comitès d’empresa i als delegats de les empreses que formen de la Corporació, i així ho van fer saber el mateix dia al president del consell de govern de l’ens, Enric Marín, en una nota on van expressar la seva protesta i malestar.

En el comunicat, destaquen el punt on la consellera assenyala que “hi hauria d’haver un reajustament de plantilla”, i recorden a Marín que això és “contrari al que vostè mateix va manifestar en una reunió amb els Comitès d’Empresa”.

Els representants sindicals titllen les declaracions de la consellera de “desafortunades” i asseguren que Balletbò “genera alarma i incertesa a les diferents plantilles en un moment en què les condicions laborals de tots els treballadors pateixen retallades i congelació salarial”.

Una hora després de rebre la missiva dels treballadors, Marín va respondre desmarcant-se de les paraules de Balletbò: “Les opinions expressades per la consellera no representen en cap cas el punt de vista col·legiat del consell de govern ni del seu president”, va assegurar en una nota, en la línia del que ja havia puntualitzat ella mateixa a Comunicació 21 poc després de publicar-se l’entrevista.

El president de la Corporació va assegurar que el de Balletbò és “un posicionament estrictament personal que tampoc reflecteix el contingut dels debats en matèria empresarial o estratègica duts a terme en el si del consell de Govern”.